Doček 2025 – Zvezde ugovorile nastupe sa rekordnim zaradama

Gde će najveće muzičke zvezde nastupiti za doček Nove godine 2025 – pitanje je na koje sa nestrpljenje očekujemo odgovor.

Kako se zavesa letnje sezone polako spušta, estradni svet ne miruje, već započinje svoju najuzbudljiviju pripremu za doček Nove 2025. godine. Očekivanja su velika, a ambicije još veće, posebno kada su u pitanju najveće muzičke zvezde regiona koje su već popunile svoje kalendare za novogodišnje praznike.

Beogradski mediji izveštavaju da je čitav niz zvezdanih imena već ugovorio nastupe, što obećava najluđu noć za pamćenje. Među onima su: Aco Pejović, Lepa Brena, Saša Matić, Aca Lukas, Tea Tairović, Darko Lazić, Sloba Radanović, Đani, Jana, Barbara Bobak, Peđa Medenica, Uroš Živković, Ilda Šaulić, Katarina Živković, Jovan Perišić, Dejan Matić, Mira Škorić, Milica Todorović, Milica Pavlović, Emir Habibović, Peđa Jovanović i Bane Mojićević i mnogi drugi. Beogradska publika se nada da će se, na ovom spisku, naći uskoro i Aleksandra Prijović i Ceca, bez kojih Nova godina Beograd ne bi bila ista.

Ne samo da su brojni izvođači već zakazali svoje nastupe, već su neki od njih dogovorili i impresivne cifre za svoje spektakularne nastupe. Ne iznenađuje pisanje ‘Blica’ što se među pevačima sa najvećim honorarima nalaze Saša Matić i Aca Lukas koji će za najluđu noć inkasirati čak po 100.000 evra.

Ekskluzivne lokacije za nastup zvezda u novogodišnjoj noći

Spektakl se ne očekuje samo na bini, već i u izboru lokacija koje će ugostiti ove fenomenalne izvođače. Iako zvanične potvrde još uvek nisu stigle, šuška se o mestima koja će ove godine biti domaćini novogodišnjih žurki na kojima će atmosferu zapaliti najveće zvezde.

Đani i Jana bi mogli zablistati u hotelu Majdan, Tea Tairović u prestižnom prestoničkom hotelu Metropol, dok bi Sava Centar mogao biti epicentar dešavanja za doček 2025. u Beogradu zahvaljujući nastupu Lepe Brene i Aca Pejovića.

Potvrđeno je da će Barbara Bobak zapaliti atmosferu u hotel restotanu Inter Hollywood Ledine, dok će Ilda Šaulić svojim čarobnim glasom osvojiti goste restorana Jezero by Azzaro.

Kada je Sloba Radanović u pitanju, saznajemo da je nastup za doček 2025. godine ugovorio, ali se tačna lokacija nastupa još uvek ne otkriva. Priča se da će možda zapevati u nekom od elitnih beogradskih lokala ili u Pjević event centru na Zlatiboru.

Za one koji žele da osiguraju svoje mesto za doček 2025. sa zvezdama, savetuje se brza rezervacija karata putem brojeva 062/111-22-33 ili 062/262-212.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE